НАЧАЛО Алткойни

Популярен алткойн може да скочи с 2,500% – реалистична прогноза?

10.09.2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен алткойн може да скочи с 2,500% – реалистична прогноза?

Инвеститор, който точно определи дъното на крипто пазара през 2022 г., изразява бичи настроения към водещ конкурент на Етериум (ETH).

Реагирайки на неназовано лице, което призна онлайн, че е инвестирало бонус от $75,000 в Solana (SOL), Крис Бърниске каза, че инвестицията може да се превърне в $2 милиона.

Според основателя на Placeholder Capital и бивш ръководител на крипто отдела в ARK Invest, прогнозата му се основава на предположението, че Solana ще достигне цена, двойно по-висока от историческия си максимум от около $260, регистриран през ноември 2021 г.

Към момента на писане на статията Solana се търгува на цена от $19.4 и би трябвало да поскъпне с приблизително 2,551%, за да достигне предвидената от Бърниске цена от $520.

По-рано този месец крипто инвеститорът прогнозира, че Solana вероятно ще надмине Етериум по време на следващото пазарно рали.

Според Бърниске SOL има различни фактори, които му дават предимство, като например: ” подобрена функционалност, по-ниски такси, по-голяма пропускателна способност, липса на хайп – всички признаци на нов продуктов цикъл, който се възражда“.

Крипто инвеститорът също така наскоро заяви, че е малко вероятно Solana, както и Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), да достигнат нови дъна през 2023 г. и че дългосрочният им възходящ тренд ще продължи и през следващите две години.

Въпреки това прогнозата за 2,551% скок на SOL изглежда малко вероятна в обзоримото бъдеще, имайки предвид моментните пазарни настроения и цялостната посока на крипто пазарите. Solana все още не се е затвърдила като надеждна мрежа, въпреки че е сред най-големите криптовалути по-пазарна капитализация.

С потенциалното приемане на спот Биткойн ETF обаче, нещата могат да се променят, тъй като много инвеститори и анализатори прогнозират, че покрай флагманската криптовалута, повечето алткойни ще тръгнат нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и два алткойна готови да се изстрелят според крипто експерт

Крипто търговец, познат в X (Twitter) като Inmortal, е бичи настроен към Биткойн (BTC) и два алткойн проекта, като прогнозира значителни печалби занапред.

10.05.2024 14:30 1 мин. четене

Dogecoin за десетки милиони напуска Robinhood след предупреждението към борсата

Dogecoin (DOGE) на стойност десетки милиони долари беше изтеглен от Robinhood Crypto, след като компанията получи известие за евентуални действия по правоприлагане.

10.05.2024 14:00 1 мин. четене

Мрежата на популярен крипто проект спря да работи – инвеститорите не могат да достъпят токените си

Zilliqa (ZIL) претърпя значително прекъсване в производството на блокове наскоро, нарушавайки мрежовите операции.

10.05.2024 10:30 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $6,500 в невероятните $5.6 милиона

Анализатори от Lookonchain, фирма за анализ на криптовалути, наскоро наблюдаваха изключително събитие, при което крипто портфейл успя да трансформира малка инвестиция в значително състояние.

10.05.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.